Kip 

Kip

Naast slager zijn wij ook poelier. U kunt bij ons terecht voor heerlijk kippenvlees. De kipfilet die u bij ons in de toonbank vindt, is op een verantwoorde wijze gefokt. Zeer belangrijk hierbij is het feit dat deze kippen niet preventief zijn behandeld met antibiotica.

Ook zijn deze kippen ‘droog’ geslacht. Bij deze methode wordt er geen extra vo...

Naast slager zijn wij ook poelier. U kunt bij ons terecht voor heerlijk kippenvlees. De kipfilet die u bij ons in de toonbank vindt, is op een verantwoorde wijze gefokt. Zeer belangrijk hierbij is het feit dat deze kippen niet preventief zijn behandeld met antibiotica.

Ook zijn deze kippen ‘droog’ geslacht. Bij deze methode wordt er geen extra vocht in het vlees opgenomen, zodat al de vlees sappen 100% natuurlijk zijn.

Lees meer
Er zijn 26 producten.

Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 3,13

Verse Hollandse kipfilet, lichtgezouten, daarna smakelijk gerookt in onze eigen rookkast!

€ 4,58

Verse Hollandse kipfilet gemarineerd met een Griekse marinade. Deze marinade kan het beste omschreven worden als een marinade met een Gyros smaak. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 4,20

Kipfilet met een licht pittige kerrie marinade. Onze kipfilet is niet preventief behandel met antibiotica!

€ 4,20

Kipfilet gemarineerd met een saté marinade. Ook uitermate geschikt om zelf saté van te maken voor op de barbecue, of bij de borrel.

€ 4,20

Altijd al een lekkere pittige kipfilet willen proberen? Dit is de kans. Onze kipfilet piri-piri is lekker pittig en tegelijk ook zoet, een echte aanrader voor iemand die van pittig houdt! Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 4,20

Deze kipfilet bevat het karakter van Argentinië. Een lekker stevig gekruide kipfilet met een zachte rooksmaak!Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 4,20

De gemarineerde kipschnitzel wordt dungesneden, zodat hij snel klaar en makkelijk te bereiden is. Deze kipschnitzels worden rijkelijk gemarineerd met vloeibare kipkruiden. Ook zeer geschikt voor de BBQ! Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 2,25

Kipfilet opgerold met een melange van saté, daarna gemarineerd met een saté marinade. Kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,85

Kipfilet opgerold en gevuld met Italiaanse roomkaas, tevens aangevuld met een echte Italiaanse marinade van o.a. tomaat, basilicum en oregano!Onze kipfilet wordt niet preventief behandel met antibiotica.

€ 2,85

Verse Hollandse kipfilet voor u in blokjes gesneden, lekker makkelijk!Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 1,57

Kipschnitzel gekruid met glutenvrije Zigeuner paneermeel. Deze paneermeel heeft een zachte smaak van paprika. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Kipschnitzels gesneden van onze malse kipfilet. Gepaneerd met een glutenvrije pepermarinade. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Kipschnitzel van kipfilet, zacht maar toch smaakvol gepaneerd met een glutenvrije "naturel" paneermeel. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Verse Hollandse kippenpoten, niet preventief behandeld met antibiotica. Ongeveer 40 min. braden.

€ 1,75

Kippenpoot lekker gemarineerd met een marinade van vloeibare kipkruiden. +/- 45 minuten braden. (in de oven op 160º) Niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 1,75

Drumstick gekruid met een marinade van vloeibare kipkruiden. +/- 35-40 minuten braden (in de oven op 160º). Niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 1,19

Lekker pittig rolletje van kipfilet gevuld met een piri-piri melange, daarna gewikkeld in ontbijtspek. 12-15 min. zachtjes bakken. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,85

Kipfilet gewikkeld in katenspek, daarna afgegoten met een lekkere frisse, zoetzure marinade. 12-15 minuten zachtjes bakken. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,85

Kipfilet gevuld met ham en kaas, daarna gepaneerd met glutenvrije paneermeel! Kipfilet is niet preventief behandel met antibiotica!

€ 2,85

Rollade gemaakt van verse Hollandse kipfilet, lekker mild gekruid!+/- 70 min braden (voor een rollade van 1kg), pas de braadtijd aan naar gelang het gewicht.

€ 8,15
Resultaat 1 - 26 of 26 artikelen