Barbecue 

Barbecue

Barbecueën is een trend van de laatste jaren die steeds meer en meer opkomt, ook in de winter. Voor ons als specialist zijn barbecueproducten daarom ook producten die uitgebreid de aandacht krijgen. We hebben diverse specialiteiten van kalfs-, rund-, kalkoen-, kip-, lams- en varkensvlees maar ook het Spaanse Iberico vlees en de Scotch Beef Rib E...

Barbecueën is een trend van de laatste jaren die steeds meer en meer opkomt, ook in de winter. Voor ons als specialist zijn barbecueproducten daarom ook producten die uitgebreid de aandacht krijgen. We hebben diverse specialiteiten van kalfs-, rund-, kalkoen-, kip-, lams- en varkensvlees maar ook het Spaanse Iberico vlees en de Scotch Beef Rib Eye zijn goede smaakmakers op de barbecue.

Naast barbecuevlees bieden namelijk wij ook allerlei lekkernijen aan om uw barbecuefestijn compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan huisgemaakte kruidenboter, diverse sausjes, salades, carpaccio. Laat u inspireren en zorg dat u uw gasten kunt verassen met uiterst verse en kwalitatief hoogwaardige barbecue specialiteiten naar de laatste trends.

Lees meer
Er zijn geen producten in deze categorie .