Barbecue 

Barbecue

Barbecueën is een trend van de laatste jaren die steeds meer en meer opkomt, ook in de winter. Voor ons als specialist zijn barbecueproducten daarom ook producten die uitgebreid de aandacht krijgen. We hebben diverse specialiteiten van kalfs-, rund-, kalkoen-, kip-, lams- en varkensvlees maar ook het Spaanse Iberico vlees en de Scotch Beef Rib E...

Barbecueën is een trend van de laatste jaren die steeds meer en meer opkomt, ook in de winter. Voor ons als specialist zijn barbecueproducten daarom ook producten die uitgebreid de aandacht krijgen. We hebben diverse specialiteiten van kalfs-, rund-, kalkoen-, kip-, lams- en varkensvlees maar ook het Spaanse Iberico vlees en de Scotch Beef Rib Eye zijn goede smaakmakers op de barbecue.

Naast barbecuevlees bieden namelijk wij ook allerlei lekkernijen aan om uw barbecuefestijn compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan huisgemaakte kruidenboter, diverse sausjes, salades, carpaccio. Laat u inspireren en zorg dat u uw gasten kunt verassen met uiterst verse en kwalitatief hoogwaardige barbecue specialiteiten naar de laatste trends.

Lees meer
Er zijn 18 producten.

Deze barbecue entrecote is een echte smaakmaker voor uw barbecue. Zacht, mals en smakelijk, vers gesneden van onze eigen koeien uit de glint bij Barneveld. Deze entrecote wordt vergezeld met een pure piri-piri marinade van verstegen.

€ 4,95

Heerlijke malse biefstukspiezen voor op de barbecue.

€ 2,70

Lekkere, malse rib-eye van ons vlees uit de Glind, nabij barneveld!

€ 3,40

Een barbecuespies van biefstuk en vet rookspek. Daarna afgewerkt met een zoete marinade.

€ 2,85

Kip stukjes met een lekkere sate marinade op een spies, lekker voor op de barbecue. Deze barbecue kipsate verkopen we alleen per portie van 2 goedgevulde stokjes.

€ 2,35

Deze zeer smakelijke kip shashlick is een lekkere combinatie van kip, paprika en ui, een ideale partner voor op uw barbecue!

€ 1,95

Onze kip hawaispies zorgt voor een frisse verandering op uw barbecue, de lekkere combinatie van kip en ananas maakt uw barbecue helemaal compleet.

€ 1,95

De BBQ kipfilet is een wat dunner afgesneden kipfilet, waardoor het een perfect product is op uw barbecue. We marineren de kipfilet met een lekkere kip marinade om het geheel compleet te maken.

€ 2,35

Onze indische kip-lolly is echt iets voor mensen die van verandering houden. Door de combinatie van kip, ontbijtspek en een Indische kerrie marinade is dit een welkome verandering op uw barbecue.

€ 2,75

Deze spies heeft een echt lekkere Italiaanse smaak, vanwege de uitstekend combinatie van kip en salami!

€ 2,75

Lekker gekruide drumstick voor op de barbecue. Deze drumstick is al voorgegaard, dus heeft hij maar een korte baktijd nodig op de barbecue.

€ 1,70

Een unieke barbecueworst gemaakt van kip, lekker mager en een zeer milde smaak! 100% kippenvlees!

€ 1,85

Een ideaal worstje voor op uw barbecue. Onze barbecueworst maken we zelf in onze eigen worstmakerij van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en specerijen. Ideaal voor kinderen!

€ 1,40

Balletjes gehakt op spies. Gemaakt in onze eigen worstmakerij.Deze golfstick is ideaal voor kinderen!

€ 1,80

De bekende hamburger kan natuurlijk niet gemist worden op de barbecue. Genieten voor jong en oud.

€ 1,85

Dit heerlijke varkensfilet lapje is gemarineerd met een lekkere pittige marinade, Daardoor is dit een heerlijk product voor op de barbecue

€ 2,35

Houd u van een lekker doorregen stukje vlees op uw barbecue? Dan is dit heerlijke stukje varkensvlees echt wat voor u.

€ 1,95

Speciaal voor de barbecue dungesneden speklapje, gemarineerd met een kerrie marinade.

€ 1,40
Resultaat 1 - 18 of 18 artikelen