Vleeswaren 

Vleeswaren

Voor op de boterham, door een gerecht of als hapje: bij ons vind u de juiste worst en vleeswaren. In onze worstmakerij produceren wij diverse worsten en vleeswaren zelf. Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Dit is vooral te danken aan de uitgebreide vakkennis van Jaap als worstmaker.

Onze vleeswaren worden vers voor u gesneden en verpakt in ve...

Voor op de boterham, door een gerecht of als hapje: bij ons vind u de juiste worst en vleeswaren. In onze worstmakerij produceren wij diverse worsten en vleeswaren zelf. Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Dit is vooral te danken aan de uitgebreide vakkennis van Jaap als worstmaker.

Onze vleeswaren worden vers voor u gesneden en verpakt in vershoudende verpakking.

Een greep uit eigen worstmakerij:
- Boerenham
- Fricandeau
- Grillworst
- Kookworst
- Parmaham
- Rookvlees
- Rookworst
- Rosbief

Probeer eens onze specialiteiten van Beretta! Deze Italiaanse vleeswarenspecialist levert aan ons onder andere Parmaham. Deze ham wordt gemaakt van verse varkenshammen die na een proces van 15 maanden rijpen in de heuvels van Val Parma klaar is voor consumptie. De excentrieke smaak en ongeëvenaarde aroma’s maken deze ham tot een ware delicatesse.

Lees meer
Er zijn 35 producten.

Verse Beretta Parmaham uit de streek Parma! Om de beste smaak uit deze ham te halen adviseren we u hem een uur voor gebruik uit de koeling te halen en op smaak te laten komen.

€ 4,25

Een magere rauwe ham, lekker gezouten en mild/zacht gerookt op beukenhout en jeneverbessen. Om de beste smaak uit deze ham te halen adviseren we u hem een uur voor gebruik uit de koeling te halen en op smaak te laten komen.

€ 3,78

Huisgemaakte bacon gemaakt van de magere (haas)kant van de varkensrib. Mild gerookt op beukenhout en jeneverbessen. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout

€ 3,68

Huisgemaakte ontbijtspek gemaakt van de varkensbuik. Mild gerookt op beukenhout en jeneverbessen. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 2,63

Gebraden Rosbief uit eigen keuken. Mals en mager. Past prima in een zoutarm dieet. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 3,58

Ambachtelijk huisgemaakte runderrollade, lekker gekruid en rose  afgebraden. Deze vleeswaar is 'pure', gemaakt zonder smaakversterkers en allergenen, tevens 30% minder zout!

€ 3,05

Ambachtelijke runderookvlees uit eigen worst en vleeswarenmakerij. Lekker gezouten en zeer mager. Deze vleeswaar is`Pure`. Zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout!

€ 3,83

Waar kan ik deze vleeswaar voor gebruiken? Op de boterham Als voorgerecht Als hapje met gekookt ei

€ 2,78

Ambachtelijk bereidde boerenham volgen Jaap`s eigen recept!

€ 2,78

Ambachtelijke, huisgemaakte boerenham, waarvan de buitenkant is afgergrild!

€ 3,00

Waar kan ik deze vleeswaar voor gebruiken Op de boterham Door de macaroni Bij de asperges Om witlofrolletjes

€ 2,53

Ambachtelijke Schouderham volgens Jaap`s eigen recept!

€ 1,73

Overheerlijke, ambachtelijk snijworst. Fijn van structuur en zacht gekruid!

€ 1,85

Ambachtelijke, fijne cervelaat. Zacht van structuur en smaak!

€ 2,73

Heerlijke, fijne cervelaat met een smakelijke rand van zwarte peper!

€ 2,90

Smakelijk salami met een fijne structuur. Deze salami is stevig gekruid en bevat een tint van knoflook.

€ 2,10

Harde boerenmetworst. Deze metworst heeft een milde smaak en een fijne structuur!

€ 5,46

Ambachtelijk bereide huisgemaakte boterhamworst volgens eigen traditioneel recept!

€ 1,90

Waar kan ik deze vleeswaar voor gebruiken Op de boterham Als hapje (opgerold met bijv. augurk) Of bij de warme maaltijd (bijv. in blokjes door de macaroni)

€ 1,25

Waar kan ik deze vleeswaar voor gebruiken? Op de boterham Als hapje, opgerold met bijv. augurk

€ 1,68

Varkenslever geperst.

€ 1,63

Aan een stuk gekookte varkenslever, licht gezouten. Past uitstekend in een zoutarm dieet!

€ 1,63

Smaakvolle en ambachtelijk leverkaas met een lekker vetrandje!

€ 1,63

Leverworst op ambachtelijke wijze bereid!

€ 4,80

Smeerbare leverworst, verpakt in bolletjes van 100 gram.

€ 1,80

Huisgemaakt varkensfricandeau met een provencaalse kruidenmelange. Deze varkensfricandeau is een 'pure' vleeswaar. Dit betekent dat hij vrij is van declarabele allergenen, 30% minder zout bevat, en vrij is van fosfaten en smaakversterkers!

€ 3,05

De Zeeuw spek is een echte specialiteit uit onze worst en vleeswaren makerij. smeuïg gegrild en rijk van smaak, mede dankzij het spek!

€ 2,15

Varkensspek lekker gekruid, daarna opgerold en in de oven gegrild. Huisgemaakt en 'Pure'!

€ 2,35

Ambachtelijk bereid!

€ 1,75

Magere Corned beef uit blik.

€ 1,70

Een magere vorm van corned beef.

€ 2,05

Een echte aanrader! Deze kipfilet komt uit onze eigen worstmakerij en is 'Pure'. Een vleeswaar zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 2,78

Heerlijke huisgemaakte kookworst, bereid volgens Jaap's traditionele recept! Onze kookworst is 'Pure'. Dit betekent dat de kookworst zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout is!

€ 3,06

De gebraden gehakt wordt geproduceerd in onze eigen worst en vleeswarenmakerij en is een echte ambachtelijke en smaakvolle vleeswaar!

€ 2,00

Diverse soorten grillworst uit eigen worst en vleeswaren makerij. Lekker als hapje of voor bij de borrel, maar natuurlijk ook gewoon voor op de boterham. MAAK EEN SMAAKKEUZE IN HET UITKLAPMENU

€ 2,96
Resultaat 1 - 35 of 35 artikelen