Kerst & Eindejaar 

Doorzoek nu ons gehele kerst assortiment online. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw kerstbestelling online te plaatsen.
Let wel: (Online)bestellen is mogelijk tot uiterlijk 14 december, daarna wordt de webwinkel tijdelijk gesloten.

Er zijn geen producten in deze categorie .

subcategorieën

Pate's

U vindt bij ons de lekkerste patés van een van de beste patébakkers uit België. Bourgondisch en ambachtelijk geproduceerd, met de beste ingrediënten!

Kerstsalades

Ambachtelijke salades, voor uw speciale gelegenheid. lekker voor op een toast bij uw kerst of eindejaarsborrel!

Rollades

Al onze rollades worden huisgemaakt en ook ouderwets handmatig opgeknoopt. ook gebruiken wij de beste ingrediënten om uw kerstrollade mee op smaak te brengen!

Carpaccio en Vitello...

Wie kent het niet? Carpaccio, een echt traditioneel voorgerecht van Italiaanse bodem. Klik hier voor een interessant achtergrond verhaal. Wij bieden u carpaccio compleet (Compleet opgemaakt) en carpaccio traditioneel (zonder opmaak).

Kerst saladeschotels

Lekker makkelijk, een complete saladeschotel. Deze saladeschotel is helemaal af en u hoeft alleen nog maar aan te schuiven!

Gourmet & Fondue - kerst

Gourmet en/of fondue is ideaal voor een echt gezinsmoment. Gezellig met z'n allen om de tafel om weer eens gezellig bij te praten.

Lamsvlees -...

Ons nieuw Zeelands lamsvlees is van hoge kwaliteit. De lammeren leven daar in vrijheid in een prachtige omgeving. Ons lamsvlees is afkomstig van het Nieuw Zeelandse Romney lam een lang harig ras met zijn oorsprong in Kent south east England. (Ruim van te voren bestellen!)

Kalkoen en Franse...

kalkoenfilet, kalkoendij, hele kalkoen, alles is bij ons te verkrijgen om uw kerstdiner compleet te maken. Ook bieden wij u een bijzondere selectie scharrelkip aan, van het keurmerk Label Rouge!

Kalfsvlees en Schots...

Ook rondom en tijdens de feestdagen is het Black Aberdeen Angus rundvlees uit Schotland een echte smaakmaker. Dit vlees heeft zoveel karakter en smaak dat uw dinergasten dit zeker zullen opmerken.

Het schotse rundvlees van het Black Aberdeen Angus ras leeft vrij in de schotse natuur. Het weerbarstige klimaat en de zilte zeelucht geven dit rundvlees de smaak en de malsheid, wat geen ander rundvlees zo sterk accentueert!

Tevens bieden wij u een ruim assortiment verantwoord kalfsvlees.

Varkensvlees...

Speciaal voor de feestdagen, hebben wij voor u enkele varkensvlees specialiteiten ter inspiratie eruit gelicht. Natuurlijk is het ook mogelijk om uit ons standaard assortiment een keuze te maken.