Producten van Pure

Door de vraag naar meer verantwoordde ingrediënten, hebben we een aanzienlijk deel van ons assortiment samengesteld met "pure" ingrediënten. Dit houdt in:

  • Geen declarabele allergenen
  • 30% minder zout
  • Vrij van fosfaten
  • Vrij van smaakversterkers

meer

Deze kipfilet bevat het karakter van Argentinië. Een lekker stevig gekruide kipfilet met een zachte rooksmaak!Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 4,20

Deze barbecue entrecote is een echte smaakmaker voor uw barbecue. Zacht, mals en smakelijk, vers gesneden van onze eigen koeien uit de glint bij Barneveld. Deze entrecote wordt vergezeld met een pure piri-piri marinade van verstegen.

€ 4,70

Lekkere, malse rib-eye van ons vlees uit de Glind, nabij barneveld!

€ 3,20

De BBQ kipfilet is een wat dunner afgesneden kipfilet, waardoor het een perfect product is op uw barbecue. We marineren de kipfilet met een lekkere kip marinade om het geheel compleet te maken.

€ 2,25

Houd u van een lekker doorregen stukje vlees op uw barbecue? Dan is dit heerlijke stukje varkensvlees echt wat voor u.

€ 1,85

Speciaal voor de barbecue dungesneden speklapje, gemarineerd met een kerrie marinade.

€ 1,30

Dit heerlijke varkensfilet lapje is gemarineerd met een lekkere pittige marinade, Daardoor is dit een heerlijk product voor op de barbecue

€ 2,25

Drumstick gekruid met een marinade van vloeibare kipkruiden. +/- 35-40 minuten braden (in de oven op 160º). Niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 1,19

De gemarineerde kipschnitzel wordt dungesneden, zodat hij snel klaar en makkelijk te bereiden is. Deze kipschnitzels worden rijkelijk gemarineerd met vloeibare kipkruiden. Ook zeer geschikt voor de BBQ! Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 2,25

Verse Hollandse kipfilet gemarineerd met een Griekse marinade. Deze marinade kan het beste omschreven worden als een marinade met een Gyros smaak. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 4,20

Onze indische kip-lolly is echt iets voor mensen die van verandering houden. Door de combinatie van kip, ontbijtspek en een Indische kerrie marinade is dit een welkome verandering op uw barbecue.

€ 2,65

Kipfilet met een licht pittige kerrie marinade. Onze kipfilet is niet preventief behandel met antibiotica!

€ 4,20

Een echte aanrader! Deze kipfilet komt uit onze eigen worstmakerij en is 'Pure'. Een vleeswaar zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 2,78

Altijd al een lekkere pittige kipfilet willen proberen? Dit is de kans. Onze kipfilet piri-piri is lekker pittig en tegelijk ook zoet, een echte aanrader voor iemand die van pittig houdt! Onze kipfilet wordt niet preventief behandeld met antibiotica.

€ 4,20

Kipfilet gemarineerd met een saté marinade. Ook uitermate geschikt om zelf saté van te maken voor op de barbecue, of bij de borrel.

€ 4,20

Kipschnitzel van kipfilet, zacht maar toch smaakvol gepaneerd met een glutenvrije "naturel" paneermeel. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Kipschnitzels gesneden van onze malse kipfilet. Gepaneerd met een glutenvrije pepermarinade. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Onze kipfilet is niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Kipschnitzel gekruid met glutenvrije Zigeuner paneermeel. Deze paneermeel heeft een zachte smaak van paprika. Kort om en om bakken +/- 10-12 min. Niet preventief behandeld met antibiotica!

€ 2,70

Heerlijke huisgemaakte kookworst, bereid volgens Jaap's traditionele recept! Onze kookworst is 'Pure'. Dit betekent dat de kookworst zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout is!

€ 3,06

Een barbecuespies van biefstuk en vet rookspek. Daarna afgewerkt met een zoete marinade.

€ 2,70

Zoekt u iets speciaals voor op de barbecue? Dan zit u bij dit product zeker goed. De ideale combinatie van varkenshaas, rauwe ham en een pittige marinade, maakt de varkenshaasmedaillon tot een echte topper.

€ 3,25

Heerlijke blokjes varkenshaas met een lekkere satemarinade, speciaal voor op de barbecue.

€ 2,40
Resultaat 1 - 22 of 22 artikelen