Paul’s Pie 

Paul’s Pie

Pauls's Pie is een traditionele, hartige pie, afkomstig uit Nieuw Zeeland. Paul, geboren en getogen in Nieuwe Zeeland, heeft deze traditionele pie geïntroduceerd in Nederland. Deze pie is heerlijk als snack, lunch of bij de maaltijd. Bereid met 2 soorten roomboterbladerdeeg en diverse overheerlijke vullingen, maakt deze pie tot een heerlijk gere...

Pauls's Pie is een traditionele, hartige pie, afkomstig uit Nieuw Zeeland. Paul, geboren en getogen in Nieuwe Zeeland, heeft deze traditionele pie geïntroduceerd in Nederland. Deze pie is heerlijk als snack, lunch of bij de maaltijd. Bereid met 2 soorten roomboterbladerdeeg en diverse overheerlijke vullingen, maakt deze pie tot een heerlijk gerecht, zoals ze in Nieuw Zeeland zeggen: ‘Finger-licking good’!

Lees meer
Er zijn 4 producten.

Voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.

€ 3,75

Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip wordt de Aziatische invloed vertegenwoordigd. Een heerlijke balans van smaak.

€ 3,75

Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.

€ 3,75

Een lekker pittige vulling van heerlijke satésaus en malse kipfilet waarin de beste kruiden en pinda’s zijn verwerkt. Echt een pie voor diegenen die van pit houden.

€ 3,75
Resultaat 1 - 4 of 4 artikelen