Producten van Huisgemaakt

Huisgemaakte bacon gemaakt van de magere (haas)kant van de varkensrib. Mild gerookt op beukenhout en jeneverbessen. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout

€ 3,68

Heerlijke malse biefstukspiezen voor op de barbecue.

€ 2,60

Ambachtelijk bereide huisgemaakte boterhamworst volgens eigen traditioneel recept!

€ 1,90

De gebraden gehakt wordt geproduceerd in onze eigen worst en vleeswarenmakerij en is een echte ambachtelijke en smaakvolle vleeswaar!

€ 2,00

Ambachtelijke, huisgemaakte boerenham, waarvan de buitenkant is afgergrild!

€ 3,00

Diverse soorten grillworst uit eigen worst en vleeswaren makerij. Lekker als hapje of voor bij de borrel, maar natuurlijk ook gewoon voor op de boterham. MAAK EEN SMAAKKEUZE IN HET UITKLAPMENU

€ 2,96

Huisgemaakte ontbijtspek gemaakt van de varkensbuik. Mild gerookt op beukenhout en jeneverbessen. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 2,63

Gebraden Rosbief uit eigen keuken. Mals en mager. Past prima in een zoutarm dieet. `Pure`zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout.

€ 3,58

Ambachtelijk huisgemaakte runderrollade, lekker gekruid en rose  afgebraden. Deze vleeswaar is 'pure', gemaakt zonder smaakversterkers en allergenen, tevens 30% minder zout!

€ 3,05

Ambachtelijke runderookvlees uit eigen worst en vleeswarenmakerij. Lekker gezouten en zeer mager. Deze vleeswaar is`Pure`. Zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en 30% minder zout!

€ 3,83

Ambachtelijke Schouderham volgens Jaap`s eigen recept!

€ 1,73

De Zeeuw spek is een echte specialiteit uit onze worst en vleeswaren makerij. smeuïg gegrild en rijk van smaak, mede dankzij het spek!

€ 2,15
Resultaat 1 - 12 of 12 artikelen