bestsellers

Kip stukjes met een lekkere sate marinade op een spies, lekker voor op de barbecue. Deze barbecue kipsate verkopen we alleen per portie van 2 goedgevulde stokjes.

€ 2,35

De bekende hamburger kan natuurlijk niet gemist worden op de barbecue. Genieten voor jong en oud.

€ 1,85

Een ideaal worstje voor op uw barbecue. Onze barbecueworst maken we zelf in onze eigen worstmakerij van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en specerijen. Ideaal voor kinderen!

€ 1,40

Deze zeer smakelijke kip shashlick is een lekkere combinatie van kip, paprika en ui, een ideale partner voor op uw barbecue!

€ 1,95

Speciaal voor de barbecue dungesneden speklapje, gemarineerd met een kerrie marinade.

€ 1,40

✓ Biefstuk✓ Kipfilet✓ Hamburger✓ Varkensschnitzel✓ Cordon-bleu✓ Speklap

€ 7,50

De BBQ kipfilet is een wat dunner afgesneden kipfilet, waardoor het een perfect product is op uw barbecue. We marineren de kipfilet met een lekkere kip marinade om het geheel compleet te maken.

€ 2,35

Onze indische kip-lolly is echt iets voor mensen die van verandering houden. Door de combinatie van kip, ontbijtspek en een Indische kerrie marinade is dit een welkome verandering op uw barbecue.

€ 2,75

Een unieke barbecueworst gemaakt van kip, lekker mager en een zeer milde smaak! 100% kippenvlees!

€ 1,85

Een heerlijke eenvoudige Huzaren(rundvlees) salade een aanrader voor bij uw gourmet, barbecue, buffet of een andere gelegenheid. Per persoon: 200 gram huzarensalade - eenvoudige opmaak

€ 3,00

Lekker gekruide drumstick voor op de barbecue. Deze drumstick is al voorgegaard, dus heeft hij maar een korte baktijd nodig op de barbecue.

€ 1,70

Onze kip hawaispies zorgt voor een frisse verandering op uw barbecue, de lekkere combinatie van kip en ananas maakt uw barbecue helemaal compleet.

€ 1,95

Balletjes gehakt op spies. Gemaakt in onze eigen worstmakerij.Deze golfstick is ideaal voor kinderen!

€ 1,80

Houd u van een lekker doorregen stukje vlees op uw barbecue? Dan is dit heerlijke stukje varkensvlees echt wat voor u.

€ 1,95

Opgemaakte huzaren(rundvlees) saladeschotel. Een echte aanrader voor bij uw barbecue, gourmet of iedere andere gelegenheid! We raden aan om, (indicatie) als u met 10 personen bent, voor 8 personen te bestellen. Per persoon: 250 gram Huzaren(rundvlees)salade - Gevulde eieren - Vleeswaren - Groenten - Fruit

€ 6,50

Heerlijke malse biefstukspiezen voor op de barbecue.

€ 2,70

Dit heerlijke varkensfilet lapje is gemarineerd met een lekkere pittige marinade, Daardoor is dit een heerlijk product voor op de barbecue

€ 2,35

✓ Biefstuk✓ Pepersteak✓ Indische Kipfilet (Kipfilet gemarineerd met een indische kerrie marinade)✓ Pampafilet (Filetlapje met katenspek omringd met pampa-peper)✓ Medaillon (Varkenshaasmedailon met mager rookspek en Argentijnse marinade)✓ Kip-katenhaasje (Kipfilet met katenspek en zoet zure marinade)

€ 9,95

Lekkere, malse rib-eye van ons vlees uit de Glind, nabij barneveld!

€ 3,40

Een barbecuespies van biefstuk en vet rookspek. Daarna afgewerkt met een zoete marinade.

€ 2,85

De eenvoudige kartoffelsalade een welkome verandering voor bij uw barbecue, buffet, gourmet of andere gelegenheden. Per persoon: 200 gram kartoffelsalade - eenvoudige opmaak

€ 3,00

✓ Tartaar✓ Griekse schnitzel (Varkenssnitzel met gyrosmarinade)✓ Kipgyros✓ Hamburger✓ Slavink✓ Ardenner Kipfilet (kipfilet met rauwe ham en een marinade voor kip)

€ 7,95

Opgemaakte zalmsaladeschotel. Een echte aanrader bij iedere gelegenheid, bijvoorbeeld barbecue, gourmet of buffet! Meer dan voldoende voor 1 persoon. We raden aan om, (indicatie) als u met 10 personen bent, voor 8 personen te bestellen. Per persoon: 250 gram Zalmsalade - Vis - Vissalade - Groenten - Fruit

€ 7,75

✓ Kipshoarma ✓ Gyros ✓ Biefstukreepjes ✓ Mexicaanse kipreepjes ✓ Argentijnse varkensreepjes ✓ Pittig spek

€ 9,95

Kip kerriesaladeschotel luxe opgemaakt. Bij elke gelegenheid een echte aanrader, maar zeker bij een barbecue, gourmet of buffet! Meer dan voldoende voor 1 persoon. We raden aan om, (ter indicatie) als u met 10 personen bent, voor 8 personen te bestellen. Per persoon:250 gram Kip-kerrie salade - Vleeswaren van kip - Kipsalade - Groenten - Fruit

€ 7,75

Als u van vis houdt bij uw buffet, gourmet, barbecue of andere gelegendheid dan is onze eenvoudige zalmsalade echt wat voor u.

€ 3,75

Deze barbecue entrecote is een echte smaakmaker voor uw barbecue. Zacht, mals en smakelijk, vers gesneden van onze eigen koeien uit de glint bij Barneveld. Deze entrecote wordt vergezeld met een pure piri-piri marinade van verstegen.

€ 4,95

Malse biefstuk als aanvulling op uw gourmet.

€ 6,55

4 Gemarineerde kippenpoten&4 Gepaneerde varkensschnitzels

€ 12,95

Russisch-ei saladeschotel luxe opgemaakt een heerlijke salade voor bij uw gourmet, buffet, barbecue of andere gelegenheden. Meer dan voldoende voor 1 persoon. We raden aan om, (indicatie) als u met 10 personen bent, voor 8 personen te bestellen. Per persoon: 250 gram huzaren(rundvlees)salade - Tonijn & garnalen - Vissalade & amsterdamse uitjes -...

€ 7,75

Deze spies heeft een echt lekkere Italiaanse smaak, vanwege de uitstekend combinatie van kip en salami!

€ 2,75

De eenvoudige kip-kerriesalade is een echte aanrader voor bij het buffet, gourmet, barbecue of andere gelegenheid.

€ 3,75

✓ Bacon ✓ 2X Bolletje rundvlees salade✓ Kruidenboter✓ Paprika✓ Rode uienringen✓ Salami driehoekjes

€ 4,95
Resultaat 1 - 38 of 38 artikelen