Uw specialiteiten slagerij - Slagerij Jaap van Prooijen

Bedrijfsbarbecue


Wilt u een barbecue organiseren voor uw bedrijf? Dan bent u bij catering specialist Jaap van Prooijen aan het juiste adres. Wij verzorgen in de Alblasserwaard complete bedrijfsbarbecues. Alles is mogelijk, luxe barbecuespecialiteiten zoals spiezen en gemarineerd vlees, tot salades, sauzen, stokbrood en veel meer.

BedrijfsbufettenCatering specialist Jaap van Prooijen denkt graag met u mee als het gaat om de catering voor uw bedrijf. Wij bieden in de regio Alblasserwaard kant en klare buffetten geheel naar uw wens. Zowel koude als warme schotels, eenvoudige en luxe gerechten, hapjes, brood en andere specialiteiten kunnen wij voor u verzorgen.

Bedrijfslunch


Op zoek naar een goede lunch voor op uw bedrijf? Catering specialist Jaap van Prooijen biedt u kwalitatief hoogwaardige lunches, gemaakt met de beste ingrediënten. Alles wordt compleet en tot in de puntjes verzorgd. Laat u verassen door uw vers specialist!

Compleet verzorgde buffetten.

Al meer dan 25 jaar verzorgd catering specialist Jaap van Prooijen volledig verzorgde buffetten bij bedrijven en instellingen in de regio Alblasserwaard. Of het nu gaat om een vergadering op uw bedrijf, een bedrijfs evenement, of een personeelsfeest, wij verzorgen de catering geheel naar uw wens. Zowel koude als warme schotels, eenvoudige en luxe gerechten, hapjes, brood en andere specialiteiten. Tevens bieden wij u compleet verzorgde buffetten, drank en bediening, waarbij wij alles uit handen nemen, zelfs de vuile vaat nemen wij weer voor u mee.

Barbecue specialist in de Alblasserwaard

Bent u op zoek naar een barbecue voor uw bedrijf of instelling? Catering specialist Jaap van Prooijen, biedt u compleet verzorgde barbecuepakketten, waarbij wij alles uit handen nemen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw pakket zelf samen te stellen. Wij nemen alles voor u uit handen, zodat u nergens omkijken naar heeft, zelfs de vuile vaat nemen wij voor u mee terug.

Geen zin om zelf te bakken? laat het ons dan doen. Huur uw persoonlijke barbecue bakker, die het vlees op de juiste manier bereid, en ook dit voor u uit handen neemt.

Kwaliteit en Ambacht

Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij uitsluitend met de meest verse ingrediënten. Catering specialist Jaap van Prooijen is tevens ambachtelijke slager. Dit zorgt ervoor dat wij u een kwalitatief hoogwaardig product aanbieden van ambachtelijk slagerskwaliteit, waarbij het overgrote deel van ons assortiment in eigen keuken en worstmakerij vervaardigt wordt. Laat u inspireren en zorg dat u uw eters kunt verassen met uiterst verse en kwalitatief hoogwaardige specialiteiten.

Onze voordelen

  •    Wij nemen alles uit handen

  •    Wij doen de afwas voor u

  •    Meer dan 25 jaar ervaring

  •    Bereid in eigen keuken

Vrijblijvende offerte?

  •      0184-612196

  •     info@slagerijvanprooijen.com

Ons weblog met interessante artikelen, recepten & meer...

Aanbevolen