Producten van Pure

Door de vraag naar meer verantwoordde ingrediënten, hebben we een aanzienlijk deel van ons assortiment samengesteld met "pure" ingrediënten. Dit houdt in:

  • Geen declarabele allergenen
  • 30% minder zout
  • Vrij van fosfaten
  • Vrij van smaakversterkers

meer

Lekkere, malse rib-eye van ons vlees uit de Glind, nabij barneveld!

€ 3,05

Kalfsbiefstuk is mals en zacht van smaak en daardoor prima geschikt voor de barbecue. De kalfsbiefstuk wordt vergezeld door een lekkere zoet, pittige ''pure'' marinade! Slechts 4-5 minuten bakken.

€ 3,75

De BBQ kipfilet is een wat dunner afgesneden kipfilet, waardoor het een perfect product is op uw barbecue. We marineren de kipfilet met een lekkere kip marinade om het geheel compleet te maken.

€ 2,10

Houd u van een doorregen stukje vlees op uw barbecue? Dan is dit BBQ- procureurlapje echt iets voor u.

€ 1,75

Deze barbecue Schotse rib-eye, bevat het lekkerste ingredient voor een perfecte barbecue steak, namelijk rijping! Deze rib-eye heeft superveel smaak en heeft een licht marmering, wat met name de oorzaak van deze smaak is.

€ 8,25

Speciaal voor de barbecue dungesneden speklapje, gemarineerd met een kerrie marinade.

€ 1,15

Een heerlijk varkensfiletlapje gemarineerd met een lekkere pittige, rokerige smaak.

€ 2,10

Onze indische kip-lolly is echt iets voor mensen die van verandering houden. Door de combinatie van kip, ontbijtspek en een Indische kerrie marinade is dit een welkome verandering op uw barbecue.

€ 2,50

Mals kalfsvlees op spies, gecombineerd met een Cherry tomaat.

€ 3,75

Een barbecuespies van biefstuk en vet rookspek. Daarna afgewerkt met een zoete marinade.

€ 2,45

Zoekt u iets speciaals voor op de barbecue dan zit u bij dit product zeker goed, de heerlijke combinatie van varkenshaas, rauwe ham en een pittige marinade maken het helemaal compleet

€ 3,10

Voor de mensen die wat anders willen als kipsate hebben we ook onze varkenshaassate, heerlijke blokjes varkenshaas met een lekkere sate marinade speciaal voor op de barbecue.

€ 2,25
Resultaat 1 - 13 of 13 artikelen