bestsellers

Kip stukjes met een lekkere sate marinade op een spies, lekker voor op de barbecue. Deze barbecue kipsate verkopen we alleen per portie van 2 goedgevulde stokjes.

€ 2,05

De bekende hamburger kan natuurlijk niet gemist worden op de barbecue. Genieten voor jong en oud.

€ 1,35

Een ideaal worstje voor op uw barbecue. Onze barbecueworst maken we zelf in onze eigen worstmakerij van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en specerijen. Ideaal voor kinderen!

€ 1,15

Speciaal voor de barbecue dungesneden speklapje, gemarineerd met een kerrie marinade.

€ 1,15

Deze zeer smakelijke kip shashlick is een lekkere combinatie van kip, paprika en ui, een ideale partner voor op uw barbecue!

€ 1,70

De BBQ kipfilet is een wat dunner afgesneden kipfilet, waardoor het een perfect product is op uw barbecue. We marineren de kipfilet met een lekkere kip marinade om het geheel compleet te maken.

€ 2,10

Onze indische kip-lolly is echt iets voor mensen die van verandering houden. Door de combinatie van kip, ontbijtspek en een Indische kerrie marinade is dit een welkome verandering op uw barbecue.

€ 2,50

Een heerlijke eenvoudige Huzaren(rundvlees) salade een aanrader voor bij uw gourmet, barbecue, buffet of andere gelegenheden. Per persoon: 200 gram huzaren salade - eenvoudige opmaak

€ 2,00

Houd u van een doorregen stukje vlees op uw barbecue? Dan is dit BBQ- procureurlapje echt iets voor u.

€ 1,75

Heerlijke malse biefstukspiezen voor op de barbecue.

€ 2,45

Een unieke barbecueworst gemaakt van kip. Lekker mager en een zeer milde smaak! 100% kippenvlees!

€ 1,60

Balletjes gehakt op spies. Gemaakt in onze eigen worstmakerij.Deze golfstick is ideaal voor kinderen!

€ 1,55

Onze kip hawaispies zorgt voor een frisse verandering op uw barbecue, de lekkere combinatie van kip en ananas maakt uw barbecue helemaal compleet.

€ 1,70

Een heerlijk varkensfiletlapje gemarineerd met een lekkere pittige, rokerige smaak.

€ 2,10

Lekker gekruide drumstick voor op de barbecue. Deze drumstick is al voorgegaard, dus heeft hij maar een korte baktijd nodig op de barbecue.

€ 1,45

Voor de mensen die wat anders willen als kipsate hebben we ook onze varkenshaassate, heerlijke blokjes varkenshaas met een lekkere sate marinade speciaal voor op de barbecue.

€ 2,25

In onze gourmet small vind u de volgende producten: Biefstuk - Kipfilet - Varkens schnitzel - Hamburger - Slavinkjes - Shoarma - Speklap - Cordon-bleu. Het totaal vlees op deze gourmetschotel weegt ongeveer 350 gram en is voor 1 persoon.

€ 6,95

In onze gourmet small vind u de volgende producten: Biefstuk - Kipfilet - Varkens schnitzel - Hamburger - Slavinkjes - Shoarma. Het totaal vlees op deze gourmetschotel weegt ongeveer 300 gram en is voor 1 persoon.

€ 5,95

De eenvoudige kartoffelsalade een welkome verandering voor bij uw barbecue, buffet, gourmet of andere gelegenheden. Per persoon: 200 gram kartoffelsalade - eenvoudige opmaak

€ 2,00

Een barbecuespies van biefstuk en vet rookspek. Daarna afgewerkt met een zoete marinade.

€ 2,45

Per persoon

€ 2,75

Lekkere, malse rib-eye van ons vlees uit de Glind, nabij barneveld!

€ 3,05

Zoekt u iets speciaals voor op de barbecue dan zit u bij dit product zeker goed, de heerlijke combinatie van varkenshaas, rauwe ham en een pittige marinade maken het helemaal compleet

€ 3,10

Carpaccio inclusief sla, dressing, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Een Italiaans voorgerecht van dungesneden biefstuk!

€ 2,95

In onze gourmet small vind u de volgende producten: Mini sate - mini shaslick - kipfilet - biefstuk - varkenshaas - lamsrack Het totaal vlees op deze gourmetschotel weegt ongeveer 350 gram en is voor 1 persoon.

€ 7,95

Kalfsbiefstuk is mals en zacht van smaak en daardoor prima geschikt voor de barbecue. De kalfsbiefstuk wordt vergezeld door een lekkere zoet, pittige ''pure'' marinade! Slechts 4-5 minuten bakken.

€ 3,75

Als u van vis houdt bij uw buffet, gourmet, barbecue of andere gelegendheid dan is onze eenvoudige zalmsalade echt wat voor u.

€ 3,00

Lamskotelet van Nieuw -Zeelands lamsvlees. Gekruid met een marinade van rozemarijn.

€ 2,80

Rollade gemaakt van verse Hollandse kipfilet, lekker mild gekruid!+/- 70 min braden (voor een rollade van 1kg), pas de braadtijd aan naar gelang het gewicht.

€ 4,35

Carpaccio zonder dressing. Een Italiaans voorgerecht van dungesneden biefstuk!

€ 4,00

In onze fondueschotel vind u de volgende producten: Biefstuk - varkensfricandeau - kipfilet - slavinkjes - gehaktballetjes Het totaal vlees op deze fondueschotel weegt ongeveer 300 gram en is voor 1 persoon.

€ 5,95

Mals kalfsvlees op spies, gecombineerd met een Cherry tomaat.

€ 3,75

Deze BBQ is alleen ter huur in combinatie met een minimum bestelbedrag van € 50,00.

€ 17,50

Deze BBQ is alleen ter huur in combinatie met een minimum bestelbedrag van € 75,00.

€ 42,50

Een lekkere, smeuïge rollade van half mager rundvlees en half mager varkensvlees.

€ 9,50

Bakken is mogelijk in overleg. U kunt aangeven voor hoeveel personen er gebakken moet worden, hierop wordt de prijs vastgesteld. Graag minimaal 2 weken van te voren reserveren, om zeker te weten dat er bakkers beschikbaar zijn.

€ 90,00

Deze spies heeft een echt lekkere Italiaanse smaak, vanwege de uitstekend combinatie van kip en salami!

€ 2,50
Resultaat 1 - 46 of 46 artikelen