KERST 2020

Bestelreglement

Net als voorgaande jaren zijn wij een dag gesloten, in verband met het klaarmaken van bestellingen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bestellen

Om alle bestellingen in goede orde te verwerken, is het van belang dat deze op tijd bij ons binnen zijn. Met het oog hierop hanteren wij een strikte datum waarop de bestelling doorgegeven moet zijn. Uw kerstbestelling dient uiterlijk zaterdag 19 december doorgegeven te zijn. Na deze datum kunnen wij absoluut geen bestellingen meer aannemen! Uiteraard is het na deze datum nog wel mogelijk om bij ons in de winkel uw kerstinkopen te doen, echter kunnen wij niet garanderen dat alles nog voorradig zal zijn. Als u de drukte wilt ontlopen kunt u ook al eerder in december uw aankopen doen en invriezen.

Afhalen (anders dan anders)

Dit jaar zal alles wat anders gaan als voorgaande jaren, aangezien we door de corona geen grote groepen klanten in de winkel kunnen hebben, zullen alle bestellingen op 24 december bij flexivers afgehaald gaan worden doormiddel van een drive-thru, Wij verzoeken u om in de auto te blijven zitten! Dit doen wij gezamenlijk met bakkerij Soeteman en Flexivers groenten en fruit. Betalen is alleen met pin mogelijk!

Aangezien wij uw bestelling zo secuur mogelijk klaar willen maken, zullen wij woensdag 23 december gesloten zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor.

U kunt uw bestelling afhalen op Donderdag 24 december van 08.00 – 15.00 uur (bij flexivers!)

Routebeschrijving

Vanaf de rotonde op de Nieuweweg rijdt u het industrieterrein op, richting het onbemande tankstation de HAAN. Hierna vervolgt u de weg met de bocht mee naar rechts (u rijdt parallel aan de snelweg). Vóór het pand van Luxaflex slaat u linksaf, om vervolgens bij bakkerij de Paauw rechtsaf te slaan richting onze drive-in. Via borden wordt u tevens de juiste kant op gestuurd, wanneer u het industrieterrein bent opgereden.